Явор Божанков, ПП-ДБ: На акад. Денков ще му издържат нервите. Президентът

...
Явор Божанков, ПП-ДБ: На акад. Денков ще му издържат нервите. Президентът
Коментари Харесай

Явор Божанков, ПП-ДБ: На акад. Денков ще му издържат нервите


Явор Божанков, ПП-ДБ: На акад. Денков ще му устоят нервите. Президентът Радев по-рано изглеждаше като озлобен човек, в този момент наподобява като озлобен човек, който чете подправени вести. Налага несъгласие на текстове, които не са включени в него, споделя депутатът.

Не става въпрос за ултиматум във връзка кадровото предопределение в НЗОК, просто то би трябвало да става с гласовете на ръководещите. Недопустимо е присъединяване на други партии. Предстоят нови шефове на регулаторите, те не могат да бъдат определени със златнния пръст на проруската партия „ Възраждане “.

Това съобщи за „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия Явор Божанков, народен представител от ПП-ДБ. Според него добре е, че назначението на новите шефове на НЗОК беше преосмислено, а те подадоха оставки.

Предложили сме механизъм по какъв начин се вършат назначенията, надяваме се да станат факт. Важно е против кандидатурите да няма никакви несъгласия – отчети, следствия и други Фокусирани сме върху това държавно управление поради цялостната липса на опция. България има постоянен растеж на приходите – би трябвало да подкрепим бюджета.

Президентът Радев по-рано изглеждаше като озлобен човек, в този момент наподобява като озлобен човек, който чете подправени вести. Налага несъгласие на текстове, които не са включени в него.

Денков явно става за министър председател – на него ще му устоят нервите, България не е имала по-балансиран министър председател като него.

Ще бъдат взети под внимание всяка една рецензия против плана за промени в конституцията. Чакам с неспокойствие приемането ни в Шенген, имаме положителни сигнали от Австрия и Нидерландия. Очаквам с неспокойствие приемането на бюджета, добави Божанков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР